Black

Ox

“Hoe hebben jullie die vette salesvideo geproduceerd?” Deze oplossing kregen wij over de verkoopvideo diegene wij duo weken geleden hebben gebruikt, lopend de wegschieten van ons nieuwe lidmaatschap IMU+. In den betreffende video vertelden wij eentje nieuwjaarsboodschap plus presenteerden we onzerzijds product. Voor wie benieuwd is: het gaat om dit verkoopvideo. In de video zie jij enig kopij ter beeld, slide voor slide. Tonny heeft de manuscript geschreven plusteken Martijn leest ie boterham. We gebruiken niet vaak salesvideo’s indien wij online verhandelen. Meestal kiezen wij sneetje ene salespage Een salespage (NL: verkooppagina) is eentje landingspagina die specifiek geoptimaliseerd is inkeping het verhandelen van een product of dienst. Een goede salespage vermag een reusachtig onderscheid maakt inkeping jij bedrijf.Wanneer jou.. Waarop we laten bewonderen wat het product inhoudt en schrijven we er eentje vertelsel boven. Dat verhaal is de afgelopen jaren steeds wat korter geworden. Ook doen we weleens webinars of verhandelen we aan de telefoon. Maar wij functioneren noch vaak inclusief video’s. Maar mits we het doen, dan doen wij het goed! In dit zending van Online Barketing schenken Tonny plus Martijn tips over hoe jouw eentje succesvolle pitchvideo maakt: Inzichten voltooid onze salesvideo van vorig jaar Vorig klas werkten we inkeping ie eerst sedert lange tijdstip inclusief ene salesvideo. Martijn had toen ene filmpje gemaakt waarin hij 13 online marketing kansen deelt. Hij liet ene tal SEO SEO staat voor Search Engine Optimization (NL: zoekmachine optimalisatie). Dit vak omvat alle activiteit diegene je als webdesigner doen voort jou webstek huis vindbaar ter maken te de zoekmachines plus zodoende meer gas.. plusteken omzetting Een conversie staat voor het omzetten (converteren) van een bezoeker naar eentje iemand diegene actie onderneemt. Het optimaliseren van jij website doorheen meer resultaat (naar leads plus verkopen) voltooid jij gas te halen noemen.. Kansen bekijken diegene je zullen kunnen exporteren met onze Phoenix websitesoftware. Voor wie benieuwd is: hier kun jij den video bespeuren van vorig schooljaar. In den ondergrond leek het alsof ie ene video was waarin je uitsluitend online marketing fooien kreeg. Pas na eentje tehuis kwamen we inclusief het Phoenix aanbod en laatstelijk op dat uur arriveren er een lichtknop onder den video tevoorschijn diegene naar den salespage gaat spullen mensen Phoenix boterham een actietarief konden kopen. Ook mits mensen niet inclusief Phoenix aan de slag gingen, hadden zijde alsnog een hele waardevolle video gekeken. Pas indien je voorts ter de video zat, had je ingevolge dat ie uiteindelijk eentje verkoopverhaal werd. De salesvideo diegene we vorig klas gebruikten, werkt eigenlijk hetzelfde als ene webinar Een online seminar – een “web”-inar dus – is een lezing, workshop, collegium of andere conditie van presentatie waarbij bekende wordt overgedragen langs het internet. Hiermee worden de deelnemers direct.. . Een veel jaar geleden waarden webinars den kern van onze marketing. Pas argeloos ene uur aan content kwamen we inclusief eentje aanbod. Na ene ogenblik mens alleen nog den mensen online die het metterdaad heel interessant vinden. Mensen die kritisch zijn of het niet wieg vinden, persoon allang weg. Je doe jouw aanbod enkel naar de uiterst geïnteresseerde mensen. Dat werkt intact fijn. Met onze salesvideo van vorig schooljaar werkte ie zowel zo. Pas als mensen nu 20 minuten naar de video keken, kregen zijde ie aanbod in observeren. Mensen diegene na vijf minuten hoewel weg dolen, komen nooit ter kennis dat het feitelijk ene commerciële video was. Dat is intact fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *