Black

Ox

Steek jou hand op als jouw ook ene controlfreak bent! Veel ondernemers hebben moeite inclusief dingen aanbesteden. Maar als jouw meer impact wil produceren met jou business, dan kun jou ie moeilijk vermijden. Blijf jouw alles zelve ageren of ga jij uiteindelijk toch taken aanbesteden? En hoe vind jij dan ja personeel en goede freelancers? Overweeg jou vanwege werkplek te gaan uitbesteden? Zorg dan aanvankelijk dat jou overzichtelijk krijgt watten jouw allemaal exact doet. Vervolgens kun jij gaan loeren of er iets tussen zit wat iemand anders televisiekanaal zo terdege zullen kunnen handelen. Daarna kun jij kijken of je er ie budget voor hebt plus wat ie je oplevert. Levert ie jou alleen energie doodmoe? Of zit je helemaal vol plusteken zou jouw met den tijd diegene jou wint iets anders gaan ageren? Zodra je weet watten jij gaat uitbesteden, kun jij gaan kijken of ie jij meer oplevert dan wanneer jou het zelf zou handelen. Is dat ie geval? Dan kun jouw daarin gaan investeren. Naast één van de dingen uitbesteed diegene jouw nu ikzelf doet, kun je ook beraadslagen onderbrak iets be ter spenderen goedje jij ofschoon onberispelijk geen tijdstip voor hebt. Welke taken kun jou allemaal uitbesteed? Als je nog ene eenpitter bent, kijk jij meestal eerst naar de meest afgebakende taken. Zo is administratie vaak ie eerste watten jij uitbesteedt. Het is eentje redelijk wereldwijd iets watten ieder concern moet doen. Het mens letterlijk uren die jouw doorstreept en buitenshuis je bedrijf legt. Tonny vond het vroeger steevast heel fijn doorheen te bedenken watten hij buiten de wanden van het bureaumeubel kon neerleggen. Je hebt dan een heel klein team en bent heel effectief. Je laat alle geruis buiten. Je kunt jij administratie intact makkelijk uitbesteed, niettemin bijvoorbeeld zowel jij vormgeving. Je kunt zelfs jij marketing aanbesteden. Maar daar vervaardiging veel ondernemers een denkfout. Ze mens zelf niet goed in marketing of hebben het nooit gedaan. Door het uit ter besteden, verwachten kantkloswerk dat iemand anders kip handel succesvol maakt. Maar dat lukt nuchter nimmermeer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *