Black

Ox

Tijdens de pandemie en de verschillende lockdowns die er volgden is er een drukte ontstaan bij online marketingbureaus. Vele bedrijven verkeerden in zwaar weer maar online marketing bureau HV Media had het nog drukker dan dat zij het al hadden. Vele bedrijven moesten gedwongen naar online omdat de fysieke winkels of bedrijven moesten sluiten en het enige dat de ondernemer nog wat ruimte kon bieden waren de e-commerce activiteiten. Het online marketing bureau HV Media heeft vele bedrijven geholpen met het opstarten van de juiste vindbaarheid in Google waardoor voor vele bedrijven de schade beperkt bleef. Niet voor niets staat HV Media hoog in Google en weten zij als geen ander hoe zij bedrijven er weer ‘online’ bovenop kunnen krijgen. Het team van HV Media heeft de handen in één geslagen tijdens de Corona crisis, gesprekken gevoerd met bedrijven en doelen gesteld die haalbaar waren.

Transitie naar online

Henri van HV Media laat zijn licht schijnen over de achterliggende periode. “Niet alleen online marketing bureau HV Media is goed uit de crisis gekomen, ook de bedrijven die hebben bij ons hebben aangebeld hebben de voordelen gepakt die bij dit bedrijf horen. Voor veel bedrijven was online marketing dé uitkomst om de lockdowns te overleven en zij zochten een klankboord bij de specialisten van HV Media. Bij veel ondernemers viel van de ene op de andere dag bijna alle omzet weg en moest er een mogelijkheid worden gevonden om meer omzet te genereren. Vaak denken bedrijven: hoe hoger in Google, hoe meer omzet! Dit kan ik vele gevallen de uitkomst zijn maar van de één op de andere dag hoger in Google komen, is niet realistisch. Er is heel wat meer voor nodig om een bedrijf weer op het juiste pad te krijgen. Wij stellen de vraag achter de vraag: Wat maakt uw bedrijf zo uniek? Welke doelen wilt u behalen? Wilt u meer omzet of wilt u meer bezoekers?” Door de Corona crisis is de kijk op de online marketing wereld veranderd en HV Media heeft het nog drukker dan eerst. Desalniettemin steken zij graag de handen uit de mouwen om een bedrijf weer een zetje in de goede richting te geven.

Corona heeft de kijk op marketing veranderd

Henri concludeert: “Corona heeft veel ondernemers aan het denken gezet. Het is goed dat ondernemers niet langer meer afhankelijk willen zijn van één verkoopkanaal of marketingkanaal. De markt van online marketing was de laatste jaren al hard stijgend, maar door COVID-19 is alles in een sneltreinvaart gegaan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *